--> Голова Волиньради ініціює ліквідацію луцької книгарні «Освіта» на підставі таємного рішення комісії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Голова Волиньради ініціює ліквідацію луцької книгарні «Освіта» на підставі таємного рішення комісії

6
2
Голова Волиньради ініціює ліквідацію луцької книгарні «Освіта» на підставі таємного рішення комісії
На черговій сесії Волиньради розглянуть проєкт рішення про ліквідацію луцької книгарні «Освіта». Голова постійної комісії Волинської обласної ради відмовився озвучити рекомендації, на підставі яких хочуть ліквідувати найстарішу книгарню міста.

Журналіст інтернет-видання «Волинь24» звернувся за коментарем до депутата Волинської обласної ради, голови постійної комісії облради з питань комунального майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст, області Миколи Буліги.

Нагадаємо, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович зареєструвала проєкт рішення «Про ліквідацію комунального підприємства «Освіта». Його ухвалення на сесії облради означає фактичне знищення найстарішої книгарні Луцька.

У проєкті рішення йдеться: «Припинити юридичну особу комунальне підприємство «Освіта» (код ЄДРПОУ 13360473, юридична адреса: пр. Волі, 8, м. Луцьк, Волинська обл., 43025) шляхом його ліквідації».

Підставою ліквідації зазначені рекомендації постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, області, яких на сайті Волиньради немає.

У коментарі журналісту Микола Буліга сказав: «Якщо рекомендацій на сайті немає, то й пояснювати не буду».

Зазначимо, що Ірина Вахович посилається на рекомендації постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст, області, де не вказані номер і дата їх ухвалення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще додаток ,,Тачку" закрийте.Незареєстровані в податковій. Не платять ЄСВ. Тобто нелегальне таксі. І плачете,що пенсійний фонд дефіцитний. Гроші під ногами.
Відповісти
Ніколи не міг подумати, що ця вахович (доктор наук, що символізує науку, освіту, культуру), на соціальний драбині стоїть нижче базарної баби, яка розносить так званим підприємцям каву.
Відповісти
Це ж не даремно вона полізла в таке лайно: хто добре пообіцяв... Або палиця приказав.
Відповісти
Вах вах вах. Оце так! Вахович "справжня" просвітниця в спідниці. Закривати те що не відкривала, бо палиця наказала. Жалюгідна жінка. І безсоромна, здогадуюсь заради чого так діє...
Відповісти
Зганьбила себе Вахович. І за ради чого захотіла закрити книгарню УКРАЇНСЬКОЇ КНИГИ яка пів сотню років поширювала освітні книги волинянам?
Відповісти
"Коли закриваються заводи - порожніють прилавки магазинів. Це - сумно. Коли закриваються осередки культури й освіти - порожніють пусткою ДУШІ. Це - страшно!"- говорить народна мудрість. Хіба для цього премогла Революція Гідності, щоб дійти до таких убивчих рішень?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні