Голова Волиньради заявляє, що ліквідацію «Освіти» ініціювало керівництво книгарні

6
-6
Голова Волиньради заявляє, що ліквідацію «Освіти» ініціювало керівництво книгарні
Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович прокоментувала проєкт рішення про ліквідацію найстарішої книгарні Луцька «Освіта».

Про це вона розказала в коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович зареєструвала проєкт рішення «Про ліквідацію комунального підприємства «Освіта». Його ухвалення на сесії облради означає фактичне знищення найстарішої книгарні Луцька.

У ньому, зокрема, йдеться: «Припинити юридичну особу комунальне підприємство «Освіта» (код ЄДРПОУ 13360473, юридична адреса: пр. Волі, 8, м. Луцьк, Волинська обл., 43025) шляхом його ліквідації».

Підставою ліквідації зазначені рекомендації постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яких на сайті Волиньради немає.

Голова постійної комісії Волинської обласної з питань комунального майна, спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст, області Микола Буліга відмовився озвучити рекомендації, на підставі яких хочуть ліквідувати найстарішу книгарню міста.

«Це підприємство в центрі міста останні три роки є збитковим. Ми не отримуємо в бюджет жодної копійки, навпаки – одні збитки. Виходить, це підприємство, можливо, у зв’язку з конкуренцією, можливо, у зв’язку ще з чимось, не справляється зі своєю діяльністю. Тобто воно неефективно працює. А майно – не наше, і виходить, що це підприємство ще й оренду платить», – розповіла Ірина Вахович.

За словами, чиновниці основним аргументом ліквідації книгарні є її неефективна діяльність.

«Приміщення на Волі неефективне і воно не має зараз естетичного вигляду. Підприємство взагалі неефективно працює. Приміром, є «Знання», воно завжди ефективно працює. Тим паче, зараз є книжковий пасаж на вулиці Лесі Українки, «Знання», є інші приватні книгарні. Одне слово, на превеликий жаль, «Освіта» втратила свою ефективність. Більше того, ми будемо гроші виділяти на те, щоб «Освіту» ліквідувати. Вони мають величезні заборгованості. Словом, ціла морока», – сказала Ірина Вахович.

Голова Волинської обласної ради зауважила, що керівництво книгарні «Освіта» саме звернулося до облради, мовляв, не хочуть продовжувати діяльність.

«Це є рішення керівництва книгарні. Вони нам написали, що не будуть продовжувати свою діяльність. Вони нам показали свої фінансові звіти, свою збитковість», – додала вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Вона доручила скласти приблизний кошторис на ліквідацію», – директорка луцької «Освіти»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оксана Грінченко, це правда, що ви ініціювали?
Відповісти
Це якась фальсифікація. Чомусь не віриться що: "написали, що не будуть продовжувати свою діяльність." Невже правда?
Опублікуйте, будь ласка, лист з текстом відмови магазину "Освіта" працювати.
Оце так! Прокуратура підтримала магазин "Освіта". Подала позов до Суду. Суд став на сторону магазину, магазин працює. І тут звинувачення ніби колектив магазину не хоче працювати!
Почались прискіпування до книгарні то неефективно, то неестетично, то самі не хочуть працювати...
Інтелигенція міста чекає правди. Де дотримання Законів України?!
Відповісти
Читала, що луцьку книгарню "Освіта" продавати заборонено,-апеляційний суд. 21.05.2019р.
А тепер вже дозволено? Ким?
Відповісти
Ще трохи і дві керовніци з облради приєднають до перинатального книгарню.... Дурять людей, як можуть. Подивіться як вони себе ведуть на комісіях чи сесіях. Самі приймають рішення, точніше виконують вказівки, а потім винними роблять працівників того чи іншого закладу, які їм не підчиняються.
Відповісти
Брехня однозначна. Більш збиткова така контора як міськрада, вона живе і краде за рахунок бюджету і ніяких доходів в нього не сплачує. Одні збитки, чи не так?
Дуже хочеться ще бабла шлунка при владі і ненажерливому хавальнику не заважає навіть рішення суду про заборону продажу книгарні "Освіта"?
Відповісти
Висновок один - Волиньраду очолює брехуха і маніпуляторка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні