Медикам волинського міста планують надавати житло

0
-7
Медикам волинського міста планують надавати житло
У Володимирі-Волинському хочуть надавати службові жилі приміщення лікарям, фахівцям з базовою або неповною вищою медичною освітою, які працюють у комунальному підприємстві «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання».

Про це відомо з проєкту рішення Володимир-Волинської міської ради, – інформує сайт Володимира-Волинського «Княжий Град».

У пояснювальній записці йдеться, що проєкт рішення покликаний забезпечити медичних працівників, які працюють або залучатимуться до роботи на вакантні посади у Володимир-Волинське ТМО.

Також пояснюють, що «часткове розв’язання проблеми забезпечення житлом лікарів, у тому числі молодих сімей, у кінцевому результаті дасть змогу залучити на вакантні посади професійні кадри, зменшити їх плинність, що суттєво підвищить якість медичних послуг».

Реалізація зазначеного проєкту здійснюється рамках Програми підтримки та розвитку надання вторинної медичної допомоги міста на 2019-2022 роки.

Ініціативу втілять в життя, якщо проєкт рішення підтримає більшість депутатів завтра, 28 лютого під час чергової сесії міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні