Ковельчанка хоче зробити відомим водія маршрутки. ФОТО

0
23
Ковельчанка хоче зробити відомим водія маршрутки. ФОТО
У Ковелі водій автобуса облаяв бабусю за те, що вона хотіла проїхати в транспортному засобі, яким він керує, одну зупинку. Більше того, водій проігнорував та ледь не розчавив маршруткою дідуся.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці написала Валентина Поспєєва.

"Сіла в цю маршрутку біля школи №3. Мало того, що водій – ця невихована свиня, бо по-іншому його не назвеш, облаяв бабусю, яка сіла в маршрутку, щоб проїхати одну зупинку. Облаяв, бо за його словами до пошти тільки перед ним вирушила одна маршрутка, а за ним ще дві соціальні має прямувати", – пише жінка.

Та справжньою кульмінацією в поведінці цього горе-водія стало його поводження з дідусем, який намагався зайти в маршрутку.

"Він був нагло проігнорований. Я і ще одна дівчина кричали: "Стійте! Що ви робите!?", ця свинота рушила з місця на всіх парах так, що цього дідуся ледь не затягло під колеса, і мало не вирвало йому руку", – переповідає Валентина.

Вона додає, що разом ще з однією пасажиркою зробили водію зауваження, а у відповідь отримали: "Сядьте і самі покеруйте маршруткою, а тоді повчайте".

"На це дівчина дуже правильно сказала, що якщо нервова система не витримує – пора ходити пішки і дати робоче місце комусь більш адекватному. Словом, що б ми йому не казали, що він мало не поранив дідуся і що потрібно залишатись людиною перш за все, він на все відгавкувався, як той пес", – йдеться в дописі.

Жінка просить усіх поділитися цією інформацією на своїх сторінках та в спільнотах, аби місто знало своїх "антигероїв".

"Тому що старість попереду в кожного з нас. І дуже б не хотілось, щоб хтось з нас нарвався в такі поважні роки на таку зневагу", – зазначає Валентина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні