Судили волинянина, який побив сестру і шарпав працівників поліції

0
2
Судили волинянина, який побив сестру і шарпав працівників поліції
Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського віділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який побив свою сестру.

Про це пише "Район.Рожище".

Слухання справи відбулось 27 січня.

У постанові суду йдеться про те, що 28 грудня о 19:30 чоловік за місцем свого проживання вчинив насильство в сім'ї фізичного характеру щодо своєї сестри. Він наніс один удар рукою в область обличчя жінки та один удар ногою в область лівого плеча.

На вимогу поліцейських припинити свої протиправні дії, вчинив злісну непокору. Дебошир нецензурно лаявся та шарпав працівників поліції за форменний одяг.

У судовому засіданні підсудний винність в інкримінованих йому правопорушеннях визнав повністю. У вчиненому розкаявся. Суду пояснив, що правопорушення вчинив, бо був п'яний.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтею 185 та частиню першою статті 173-2 Адміністративного кодексу, наклавши стягнення у виді штрафу у розмірі 255 гривень.

Також він заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні