У Горохові виступив франко-український співак Поль Манондіз. ВІДЕО

0
-5
У Горохові виступив франко-український співак Поль Манондіз. ВІДЕО
У РД «Просвіті» міста Горохів відбувся концерт франко-українського співака Поля Манондіза. Француз презентував альбом під назвою «Зацілую».

Про це повідомив голова ГО «Разом за спільне майбутнє» Володимир Мороз.

"Дорогі жителі Горохова та Горохівського району! Ми щиро дякуєм вам за ваше тепло за то що ви завітали на наш концерт. Поль дуже вдячний і вражений тим що нам з вами вдалось за три дня зробити аншлаг на концерті каже що це вперше в його історії. Всі під великим враженям, це було круто. Щира подяка всім хто прийшов на концерт, хто долучився до його реалізації. Всім працівникам Просвіта ви класні! Всім всім всім велике дякую!", - йдеться у дописі.



Довідково. Поль Манондіз – володар «Золотого призу» Брюссельської консерваторії, виконавець, композитор та справжній шансоньє.

В його піснях вишукана лірика, тонкий мелодизм, пристрасть та, безумовно, французький шарм. Родзинка виступів Поля – пісні українською. Оригінальний акцент та палке кохання до України роблять пісні Поля незабутніми та унікальними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні