Влада Луцька розказала, чи пустять маршрутку з Вишкова

0
-7
Влада Луцька розказала, чи пустять маршрутку з Вишкова
Мешканці Вишкова просять повернути автобусний маршрут №26а. Через відсутність маршрутки люди змушені йти пішки майже 4 кілометри.

Про це стало відомо у понеділок, 16 грудня, на громадських слуханнях щодо бюджету Луцької міської територіальної громади на 2020 рік.

На обговоренні до влади звернулася мешканка району Вишків. За її словами, у зв’язку з розірванням договору з перевізником, який обслуговував маршрут №26а, чимало людей похилого віку, які проживають у цьому мікрорайоні, вимушені ходити пішки.

«Дуже багато є старших людей, які мусять йти аж 4 кілометри. Сьогодні ми прочитали, що на маршрут №26 пустять три маршрутки. Просимо пустити ще й на 26а. Старші люди навіть не можуть виїхати з Вишкова. Народ збунтований, бо є величезні незручності», – йшлося на обговоренні.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт відзначив, що нині в Луцьку відбувається реформа транспортного перевезення. За його словами, маршрут №26а відновить свою роботу, втім коли це буде – невідомо.

«Ми першими в Україні започаткували те, що називається електронним квитком. Ми впровадили облік, який дається нам миттєво. Ця статистика дозволить об’єктивно робити нам висновки. Це дозволить контролювати нам рух автобусів. Система валідації дозволить в мобільних додатках до телефонів контролювати рух автобусів. Маршрутка буде!» – відповів Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні