Під Луцьком хазяйський кінь знищив нещодавно висаджену алею кленів. ФОТО

1
19
Під Луцьком хазяйський кінь знищив нещодавно висаджену алею кленів. ФОТО
У селі Піддубці Луцького району хазяйський кінь знищив нещодавно висаджену школярами алею кленів.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці мешканець села Анатолій Горбатюк.

"Учні школи, декілька днів назад, біля стадіона села Піддубці заклали алею кленів. Було висаджено 45 саджанців Один свідомий піддублян припнув тут коня. Результат ви бачите. Це вже третій раз протягом двадцяти років, ми засаджуємо навколо стадіону, для затишку і тіні, дерева різних порід", – пише Анатолій Горбатюк.

Зі слів волинянина, перший раз алею навколо стадіону засадили липою, і всі дерева були знищені. Другий раз засадили різними породами – прийнялись і вкоренились одиниці. Цього разу засадили кленами і дубом, проте "хазяйновиті" мешканці села і цього разу понищили насадження.

"Це результат роботи тих, хто влітку лінується обкосити стадіон та його територію, заготувати сіно. Бажання припинати худобу на стадіоні, від весни і до зими, є в багатьох, доглядати за порядком і чистотою, немає ні в кого", – йдеться у дописі.

Довідково:

Анатолій Горбатюк – мешканець села Піддубці Луцького району, народний депутат України V та VІ скликань (Партія регіонів).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ота партія і тут встигла нагадити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні