Володимир Бондар прокоментував своє звільнення

2
7
Володимир Бондар прокоментував своє звільнення
Звільнений з посади керівника Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар каже, що ні з ким на цю тему не спілкувався, а однією з причин такого рішення, на його думку, є задеклароване перезавантаження влади.

Про це він повідомив в коментарі ІА "Волинські Новини".

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні провів низку звільнень та призначень. Зокрема, звільнив заступника голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря, який водночас виконував обов’язки голови Держлісагентства України.

«Зі мною на цю тему ніхто не розмовляв, як і ви, я дізнався про це з публікації на сайті», – зазначив він.

Відповідаючи на запитання про те, які можуть бути причини звільнення, Бондар зазначив, що «Кабмін вже давно декларував нові обличчя».

Скарг на роботу посадовця, за його словами, не надходило, подальших планів поки не будує.

«Треба зупинитись, глянути на те, що буде далі. Безперечно, робота в лісовій галузі цікава і я би з радістю продовжив її. В якій іпостасі – це інше питання. Головне, щоб здоров’я було», – резюмував він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому тількі звільнення ???? А хто відповідатимуть за ворований ліс разом з Луцеком та його отточеня Кватирко і тд
Відповісти
Там ще дуже плідна співпраця і з Волинським військовим лісгоспом та управлінням лісового господарства. І дуже "цікавий " директор у військовому лісгоспі і призначений за хабар.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні