У Луцьку створили комісію, яка визначатиме «Успішного педагога» міста

0
10
У Луцьку створили комісію, яка визначатиме «Успішного педагога» міста
У Луцькій міській раді створили комісію, яка визначатиме претендентів претендентів на відзначення премією Луцької міської ради «Успішний педагог» у 2019-2020 навчальному році.

Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Григорій Пустовіт 20 вересня.

Комісію з визначення претендентів на відзначення премією Луцької міської ради «Успішний педагог» створять відповідно до рішення міської ради від 21.12.2018 № 51/17 «Про затвердження умов Конкурсу на відзначення премією Луцької міської ради «Успішний педагог на 2019-2021 роки», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», для організації роботи щодо визначення претендентів на відзначення премією міської ради «Успішний педагог».

Управлінню освіти міської ради доручено забезпечити організацію проведення конкурсу на відзначення премією Луцької міської ради «Успішний педагог» у 2019-2020 навчальному році.

До складу комісії увійшли:

Силка Тетяна Олександрівна - заступник начальника управління, начальник відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, голова комісії.

Мушит Орися Володимирівна - головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти, секретар комісії

Гдира Валентина Сергіївна - головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти управління освіти

Гунько Наталія Володимирівна -голова фонду розвитку «Ерудит» КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 11 – колегіум»

Гурний Олександр Михайлович - начальник відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти

Куляк Світлана Вікторівна - завідувач міського методичного кабінету управління освіти

Матвійчук Ольга Степанівна -керівник навчально-методичного кабінету психологічної служби управління освіти

Янчук Тетяна Петрівна - депутат міської ради, член постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні