Про Україну вустами дітей. ФОТО

0
4
Про Україну вустами дітей. ФОТО
В Управлінні Державної служби якості освіти у Волинській області повідомили, що волинські школярі активно долучилися до конкурсу поетичних прозових творів та малюнків на тему: «З Україною в серці!», який відбувавсяу рамках міжнародного волонтерського мініпроєкту «Урок для дітей України (під час і після війни)» загального проєкту «ODNOWA» за ініціативи громадської організації «Міжнародна асоціація сучасної освіти, науки та культури» у співпраці з «Fundacja EduSEN», «Stowarzyszenie KLANZA»
(Республіка Польща) та сприяння Державної служби якості освіти України.

До цього проєкту активно долучились і педагоги початкових класів Волині та м. Луцька. На конкурс представлені понад двісті робіт маленьких патріотів з усіх куточків України, які проникнуті великою любов’ю до України та гордістю за її нескореність перед ворогом. Наші діти пишаються тим, що вони українці. Дитячі твори цього конкурсу будуть представлені в архівних матеріалах опису сучасного воєнного часу в Україні в рамках Всеукраїнського історичного проєкту «Третя республіка».

Наші маленькі земляки – волиняни Католик Дарина, 12 років (с. Зимне Володимир-Волинського району) та Харчук Максим, 10 років (смт Колки Маневицького району) є переможцями конкурсу «З Україною в серці!» у двох вікових категоріях.

Сахарчук Христина (Новорудська гімназія-філія опорного закладу загальної середньої освіти «Троянівський ліцей» Маневицької селищної ради), Цюриц Анна (Мельниківський ліцей Ковельського району), Богута Дарина (с. Піща Шацькоі селищної ради Ковельського району) стали лауреатами конкурсу «З Україною в серці!» у трьох вікових категоріях.

Результати конкурсу оприлюднені під час Третього міжнародного
дитячого онлайн-марафону «Ми – разом, ми – за мир!» («З Україною в
серці!»). Ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю
держави.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні