--> На Волині спіймали чоловіка, який купував наркотики за криптовалюту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині спіймали чоловіка, який купував наркотики за криптовалюту

0
-1
На Волині спіймали чоловіка, який купував наркотики за криптовалюту
Волинянин хотів незаконно придбати для власного вживання наркотичний засіб – канабіс на інтернет-ресурсі, однак попався поліцейським та пішов до суду.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду Волинської області, передає "Конкурент".

Волинянин одразу ж перерахував на електронний гаманець криптовалютою суму коштів, еквівалентну 900 гривень, в якості оплати за вищевказаний товар, який згодом отримав у відділенні «Нової пошти». Того ж дня працівники поліції вилучили в нього вказану речовину.

Під час досудового розслідування між прокурором та волинянином було укладено угоду про визнання винуватості.

Тож у результаті суд ухвалив затвердити угоду про визнання винуватості, обвинуваченого визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), призначивши покарання – 1 020 гривень штрафу.

Також з чоловіка стягнули 942 грн судових витрат за проведення судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні