Видатки на субсидії пропонують зменшити на 8 мільярдів

1
5
Видатки на субсидії пропонують зменшити на 8 мільярдів
Кабінет міністрів України пропонує зменшити державні видатки на виплату субсидій на оплату житлово-комунальних послуг у 2020 році на 8 мільярдів гривень.

Такі дані оприлюднили у проєкті бюджету на 2020 рік, текст якого з’явився на сайті парламенту, передає Громадське.

Зазначається, що загалом у 2020 році на виплату субсидій передбачено 47,62 мільярда гривень, в той час як у 2019 році на субсидії виділили 55 мільярдів гривень, з яких 20 мільярдів — у грошовій формі (монетизовані субсидії).

У 2020 році вся сума субсидій на оплату комуналки передбачена у грошовій формі. Від виплати субсидій у формі «знижки» на комуналку уряд планує відмовитися.

Як повідомлялося, 15 вересня Кабмін передав до Верховної Ради проєкт державного бюджету на 2020 рік. Саме ця дата визначена в законодавстві як крайня межа для подання. Проте зазвичай щороку уряд ще кілька місяців допрацьовує та узгоджує бюджет. Проєкт держбюджету був розрахований на показнику вартості долара на рівні 28,2 грн. Цей прогноз попередній Кабмін затвердив ще в травні. Новий прогноз планують оприлюднити в жовтні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
головне збільшити зарплати шлюхам народу. народ може виздихати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні