На Волині затримали рибних браконьєрів

0
-2
На Волині затримали рибних браконьєрів
На території Луківської ОТГ Турійського району виявили рибних браконьєрів.

Про це повідомили у пресслужбі Турійського відділення поліції.

11 вересня 2019 року на водних об’єктах території Луківської об’єднаної територіальної громади Турійського району провели спільний профілактичний рейд поліцейських Турійського відділення поліції, інспекції охорони водних біоресурсів Волинської області та активістів Луківської ОТГ.

Завдяки небайдужим громадянам та активістам селища, які взяли участь у проведенні профілактичного рейду, дільничний офіцер поліції Луківської ОТГ рядовий поліції Борис Авраменко та старший державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів Андрій Неридько задокументували факт грубого порушення правил рибальства.

Троє осіб за допомогою заборонених знарядь лову- кловні, здійснювали вилов риби. Знаряддя вилову конфісковано.

На порушників складені адміністративні протоколи за ст. 85 ч.4 КУпАП, санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних живих ресурсів чи без такої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні