Член команди кандидата на Волині заявляє про провокації на виборах

0
2
Член команди кандидата на Волині заявляє про провокації на виборах
На Волині член команди кандидата Богдана Сінчука від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" Еля Коротинська заявила про провокації на виборах.

Про це вона написала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"На дільницю у село Голоби прийшов чоловік, який дуже хотів реалізувати своє конституційне право на вільне волевиявлення. Чоловік сам з Харкова. Він подбав і завчасно взяв у Держреєстрі виборців довідку про тимчасову зміну місця голосування, аби проголосувати в Голобах. Однак, у списках виборців такої людини не внесено", – йдеться у повідомленні.

Члени ДВК відмовили чоловіку у видачі бюлетня для голосування, пославшись на Закон і порекомендували йому звернутись до суду.

"На це він заявив, що поскаржиться до самого Порошенка! Цікаво, на скількох дільницях він сьогодні ще буде вимагати дати бюлетені і скільки таких довідок у нього лежить у папці. Відчуваю, що на цих виборах у 21 окрузі буде багато туристів", – пише Еля Коротинська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні