У Луцьку пройдуть вибори «президента»: що це таке та де проголосувати

0
У Луцьку пройдуть вибори «президента»: що це таке та де проголосувати
Вчора, 28 серпня, «кандидат в президенти» та блогер Михайло Лебіга анонсував благодійні вибори на пост президента України.

Про це медійник повідомив у своїх соціальних мережах, пише Конкурент.

«Дорогі українці, я вирішив, що йду в президенти України. Ви трошечки й*бнулись? Це все один великий прикол, який вийшов за всі рамки та межі, ви зрозуміли. Я ніколи не піду ні в депутати, ні в президенти. Але це доводить, що ми живемо у вільній та демократичній країні. І якщо ви захочете когось обрати, ви його оберете. Цей прикол зайшов занадто далеко, тому я вирішив спрямувати його у правильне русло», – заявив Михайло Лебіга у своєму відео.

Він разом з фондом Повернись живим організовують вибори, які пройдуть третього вересня у декількох містах України. Голосуватимуть за допомогою грошей, а не класичних бюлетенів. Виборець приходить на дільницю та кидає 100 гривень за свого кандидата.

Також Михайло закликав приходити на дільниці у своїх містах, робити плакати, лозунги та агітацію, щоб віддати голос за Лебіговича. Це зможуть зробити жителі восьми міст: Києва, Дніпра, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Хмельницького, Луцька та Тернополя. Інші фанати мемного кандидата можуть проголосувати онлайн – задонатити на монобанку.

У Луцьку віддати свій голос можна буде 3 вересня за адресою: вулиця Івана Франка, 61 (Cafe de Vino), з 16:00 до 20:00.

@misha.lebiga

Звернення кандидата на пост президента України Михайла Лебіговича. Всіх Чекаю????????

♬ оригінальний звук - misha.lebiga
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні