Дорогою з Києва у волинянки з дитиною-інвалідом вкрали сумку з речами

1
-7
Дорогою з Києва у волинянки з дитиною-інвалідом вкрали сумку з речами
Ілона Какалюк із села Краснилівка Камінь-Каширського району Волині із хворою на ДЦП донькою поверталася з Києва маршруткою. Коли ж виходили на кінцевій у Луцьку, виявилося, що їхньої валізи немає. Це трапилося 14 червня.

У сумці – документи, речі і медична картка хворої дитини. Жінка просить повернути медичну картку, бо в ній – важливі записи, консультації, рентгенівські знімки і виписки лікарів, пише «Вісник».

У 4-річної донечки Ілони ДЦП. На початку цього літа їй вкотре робили операцію в Інституті травматології та ортопедії Національної академії наук України. На автостанції у Києві 14 червня сіли на автобус, який відходив найближчим рейсом. Молода жінка каже, що маршрут, швидше за все, приватний і нерегулярний.

Коли жінка з дитиною приїхали на кінцеву зупинку в Луцьк, виявилося, що сумки, яку ставила у багажне відділення, нема.

«Водій поставив нашу звичайну чорну (спортивну) сумку у багажне відділення, – згадує події того дня Ілона. – Слідом туди запхали свої речі четверо чоловіків. Усім десь за 30, з вигляду заробітчани, були напідпитку. Вони виходили десь перед Рівним. І, як потім згадував водій, зупинявся він біля дороги, яка веде до таких населених пунктів, як Соснове та Березне. То я на цих заробітчан і грішу, бо решта пасажирів, які виходили пізніше, були без багажу».

Волинянка зверталася в поліцію, але марно.

«Поліція склала два протоколи, і все. Вмістом нашої сумки не розбагатієш: спеціальне ортопедичне взуття для дитини-інваліда, документи, наш одяг і медична картка з вказаним на ній моїм номером мобільного телефону», – каже Ілона Какалюк.

Вона просить тих, хто прихопив сумку або знає, де вона, повернути хоча б медичну картку. Незабаром її доньці доведеться замовляти спеціальні ортопедичні засоби, а без історії хвороби це зробити надзвичайно важко.

Фото – «Вісник»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самі користуються нелегальними перевізниками, самі і винні. Тепер водій нехай компенсує втрату.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні