--> У львівській маршрутці у лучанки вкрали сумку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У львівській маршрутці у лучанки вкрали сумку. ФОТО

0
0
У львівській маршрутці у лучанки вкрали сумку. ФОТО
У Львові іноземець пограбував лучанку.

Зловмисника, під час відпрацювання території обслуговування, викрили оперативники кримінальної поліції управління карного розшуку поліції Львівщини та Львівського районного управління поліції відразу після скоєння злочину, інформує Нацполіція у Львівській області.

Встановили, що 19 лютого о 19.15 під час проїзду в маршрутному таксі 41-річний іноземець заволодів сумочкою пасажирки, жительки міста Луцьк віком 31 рік. Подія сталась на вулиці Городоцькій, у сумочці були гроші у сумі 600 гривень, банківські картки, мобільний телефон та інше майно. Зловмисник намагався втекти, проте його оперативно затримали правоохоронці.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні