Чому 1-й кінозал РЦ «Промінь» має кілька назв і чому він такий особливий*

0
-3
Чому 1-й кінозал РЦ «Промінь» має кілька назв і чому він такий особливий*
Чому зал у РЦ «Промінь» має кілька назв та у чому суть.

По-перше, кінозал в першу чергу є прем’єрним залом кінотеатру Multiplex. Тут показують найочікуваніші прем’єри та касові фільми, подивитись які, бажає чимало глядачів.

По-друге, цей зал також рахується концерт-холом, де на постійній основі відбуваються концерти український і навіть деяких закордонних зірок. Ті, хто вже побував у цьому залі на концерті знає, що місця для танців цілком достатньо, адже сидіння стільця піднімається і перед тобою 80 на 70 см простору.

А по-третє, великий зал ще називають просто івент-холом, бо тут проводять масштабні бізнес-тренінги та майстер-класи.

За весь період роботи РЦ «Промінь» у цьому залі вже виступили такі найвідоміші зірки, як: Сергій Бабкін, Pianoбой, DanBalan, Jamala, Morandi, Tayanna, Alyosha, Роман Скорпіон, Асія Ахат, Арсен Мірзоян та інші.

З крутих гуртів: TheHARDKISS, Бумбокс, ТІК, Один в каное, VivienneMort, KozakSystem та інші.

А ще виступи «Ліги Сміху», «Кварталу 95» звісно ж з Зеленським, «Вар’яти шоу» з Сергієм Притулою, «Дизель шоу», «Мамахохотала», «Замок Любарта», оркестр «LordsoftheSound» та ін.

Разом з тим в залі проходять майстер-класи, лекції, бізнес-семінари. Тут виступала Маша Єфросініна, Дмитро комаров та багато тренінгів і презентацій.

Ближчим часом у 1-му залі РЦ «Промінь» очікується виступ «Жіночого кварталу», майстер-клас від Ольги Фреймут та Сергія Міхалка з гуртоп Ляпіс 98.

Квитки можна придбати за посиланням: http://promin.lutsk.ua/concerts#/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні