--> Які луцькі ТЦ працюватимуть цілодобово | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які луцькі ТЦ працюватимуть цілодобово

4
-8
Які луцькі ТЦ працюватимуть цілодобово
У зв’язку зі зверненнями ТЦ «ПортСіті» та ТРЦ «Промінь» щодо встановлення цілодобового режиму роботи, луцький міський голова Ігор Поліщук затвердив відповідне рішення.

Про йде йдеться в проєктах рішень на сайті Луцькради.

Відомо, що до 1 січня 2023 року торгово-розважальний центр «Порт City» на вул. Сухомлинського, 1 та торгово-розважальний центр «Промінь» на пр-ті Президента Грушевського, 2 працюватимуть цілодобово.

Проте, забороняється продаж з 22.00 до 08.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у закладах торгівлі та продажу на винос з 22.00 до 08.00 вказаних продовольчих товарів в закладах ресторанного господарства, за умови дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тобто я о 3 годині ночі можу купити черевички чи сумочку в порт сіті?
Відповісти
Для блондинок. А ще зможете докупити пам'яті::)
Відповісти
Повелися на перевірку аусвайсів - забуксував бізнес. Нічною роботою ситуацію не врятувати. Невдовзі орендарі виїдуть.
Відповісти
Типу а чому раніше не працювали? Вже наче 21 століття а не середньовіччя. Всі магазини працюють до 10 транспорт після 11 взагалі рідкість. Хоча п нормальному в транспорт в активності повинні бути постійно. Це і плюс в бюджет міста і закладів. І нічне місто було б більш цікаве і безпечне. А тут ще і треба запитувати в міськ ради . КПартія відпочиває.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні