У Ковелі будуватимуть нові багатоквартирні будинки

0
0
У Ковелі будуватимуть нові багатоквартирні будинки
У Ковелі планують побудувати шість багатоквартирних житлових будинків.

Про це повідомляють сайті Ковельської міської ради.

Для врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації триває обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території розміщення багатоквартирних житлових будинків з об’єктами громадського призначення в районі вулиць Пирогова - Володимирської – Незалежності в місті Ковелі Волинської області.

Територія, на яку розроблений детальний план, у центральній частині міста Ковеля, її орієнтовна площа становить 12,2 га. На цій території пропонують розмістити багатоквартирні житлові будинки висотою 4 поверхи до 17,0 м з об’єктами громадського призначення, спортивний комплекс та парк.

У будинках передбачили влаштувати 168 квартир на 630 мешканців. Площа території, передбачена під розміщення багатоквартирної житлової забудови, становить 4,4 га, спортивного закладу – 0,5 га, парку – 4,8 га, об’єктів інженерної інфраструктури – 2,5 га. Також у кварталі планують розмістити 156 машино-місць для автотранспорту мешканців цього району, з них 56 машино-місць – гостьові автостоянки. Площа забудови становитиме 6198,0 кв.м, площа мощення – 10677,1 кв.м, площа озеленення – 6858,9 кв.м.

Нагадаємо, у Ковелі також планують збудувати 5 десятиповерхівок, торгівельний центр і спортивний комплекс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні