У Ковелі збудують п’ять десятиповерхівок

0
-6
У Ковелі збудують п’ять десятиповерхівок
У Ковелі планують збудувати 5 десятиповерхівок, торговий центр та спортивний комплекс.

Про це повідомляє "Ковельpost".

Багатоповерхівки з торговим центром та спортивним комплексом планують будувати в районі вулиць Відродження-Тараса Боровця.

Про такі наміри йдеться у повідомленні про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації «Детальний план території розміщення багатоквартирних житлових будинків та об’єктів громадського призначення в районі вулиць Відродження та Тараса Боровця в місті Ковелі Волинської області».

Замовником містобудівної документації є відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Територія, на яку розробляють детальний план, розташована у західній частині міста Ковеля поблизу південно-західного промислового району і генеральним планом міста передбачена під розміщення багатоповерхової житлової забудови.

Орієнтовна площа проектного кварталу становить 10,43 га.

На цій земельній ділянці планують збудувати багатоповерхові житлові будинки висотою 35 метрів, торговий центр та спортивний комплекс з майданчиками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні