Лучан запрошують на ексклюзивне гранульоване морозиво Mini Mealts у FigliMigli*

0
-3
Лучан запрошують на ексклюзивне гранульоване морозиво Mini Mealts у FigliMigli*
Запрошуємо всіх любителів смачного морозива в дитячий розважальний центр FigliMigli, де ви можете скуштувати ексклюзивне морозиво в гранулах Mini Mealts.

Морозиво Mini Mealts виготовляється з натуральних інгредієнтів, соків і свіжого молока, яке не містить штучних консервантів або генетично модифікованих інгредієнтів.

Використовуючи рідкий азот, морозиво заморожується в лічені секунди при температурі -197°C. Ця технологія не змінює структуру зберігання води в продукті, зберігаючи її природний смак. Чим швидше продукт може бути заморожений, тим кращий він буде на смак.

Вас здивує різноманіття смаків морозива які пропонує FigliMigli, а саме: бабл гам, банан спліт, полуниця, манго, ваніль та печиво, цукрова вата, шоколад, лимон, лайм.

Отож поспішайте, скуштувати щось справді ексклюзивне! Чекаємо Вас у дитячому розважальному центрі FigliMigli, що на 3-му поверсі ТРЦ ПортCity.



Ми відкриті щодня з 10:00 до 22:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні