На Волині зафіксували 32 порушення правил рибальства

1
3
На Волині зафіксували 32 порушення правил рибальства
Інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 32 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Про це інформує управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області.

Оформили чотири акти виявлення та вилучення безхазяйного майна, згідно яких вилучено 31 од. заборонених знарядь лову.

«Загалом, у порушників вилучено 6 кг водних біоресурсів та 6 од. заборонених знарядь лову (сітні). Також затримано два човни. Накладено штрафів на суму 1 173 грн. Збитки, завдані рибним запасам, склали 3 740 грн», – повідомив начальник Управління Держрибагентства у Волинській області Тарас Куньчик.

Рибоохоронний патруль здійснив спільний рейд з працівниками поліції на території оз. Турське. Так, поблизу смт Заболоття Ратнівського району затримано громадянина, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів з човна забороненим знаряддям лову.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони та поліції громадянину не вдалося завдати шкоди рибному господарству України. На порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85. Знаряддя лову було вилучено. Матеріали справи направлено до суду для притягнення винної особи до адміністративної відповідальності.

11 квітня Волинський рибоохоронний патруль разом з прикордонниками та поліцейськими викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на оз. Тучне, поблизу с. Ветли Любешівського району Волинської області. Близько 8 години ранку було затримано двох порушників, які здійснювали вилов риби забороненими знаряддями лову – чотирма сітками. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 2 кг маломірної риби. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 3 740 грн.

На осіб оформлено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до Любешівського районного суду для притягнення правопорушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби вони на оті штрафні суми купували малька,то водойми були б повні риби.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні