Зеленський не прийшов на дебати з Порошенком

3
-3
Зеленський не прийшов на дебати з Порошенком
Зеленський не прийшов на дебати з Порошенком на стадіоні "Олімпійський". Президент чекав його до 15.00.

Про це повідомляє Гордон.

За словами глави держави Петра Порошенка, який балотується на другий термін, кандидат у президенти України Володимир Зеленський міг доїхати до стадіону "Олімпійський" із будь-якої частини Києва за 40 хвилин.

Президент України Петро Порошенко, який балотується на другий термін, заявив 14 квітня, що пробуде 40 хвилин на стадіоні "Олімпійський" у Києві.

Він зазначив, що до 15.00 чекатиме на стадіоні кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського.

"Я думаю, що сьогодні до Республіканського стадіону <НСК "Олімпійський"> можна легко доїхати за 40 хвилин... Володимире Олександровичу, я переконаний, що ви нас зараз дивитеся, вже повернулися з Парижа... До 15.00 ми вас чекаємо", – сказав Порошенко.

31 березня відбувся перший тур виборів президента України. Згідно з офіційними даними ЦВК, за шоумена Володимира Зеленського проголосувало 30,24%, за Порошенка – 15,95% виборців. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Увечері 3 квітня Зеленський запропонував провести дебати на стадіоні "Олімпійський" у Києві. Він заявив, що чекає відповіді від Порошенка протягом 24 годин, і висунув низку умов. У ніч на 4 квітня Порошенко погодився на пропозицію. Він призначив дебати Зеленському на НСК "Олімпійський" на 14.14 14 квітня. Після цього голова парламентської фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов повідомив, що Порошенко підтвердив участь у дебатах 14 квітня, але Зеленський не хоче брати в них участі.

Голова ЦВК Тетяна Сліпачук заявляла, що офіційні дебати мають проводити в студії Суспільного телебачення.

11 квітня у штабі Зеленського запропонували провести дебати з Порошенком 19 квітня телемостом у прямому ефірі.

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія зазначив, що телеміст заборонений правилами дебатів.

У штабі Зеленського 12 квітня заявили, що дебати відбудуться на НСК "Олімпійський" о 19.00 19 квітня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Зеленський і Порошенко посперечалися у прямому ефірі. ВІДЕО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що варто і було очікувати,він зараз у Франції,і "в гробу" він бачив дебати,і державу яку порівняв з проституткою.А ви "зе" боти і далі підтримуйте віртуального кандидата.От тільки Україна не віртуальна!
Відповісти
Присвоїти вовці орден сцикуна 1-го ступеня зі зміною прізвища на Сцикленський! І звертанням: «Пане Сцикулєнт»! Слухайте, як же воно державою керуватиме, прийматиме складні рішення? І ще такі типажі дуже мстливі - може і репресії розгорнути
Відповісти
Дебати 19-го квітня! А то була пресконференція.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні