Зеленський і Порошенко посперечалися у прямому ефірі. ВІДЕО

0
-6
Зеленський і Порошенко посперечалися у прямому ефірі. ВІДЕО
Кандидати у президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко посперечалися в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

У четвер, 11 квітня чинний Президент України і кандидат у президенти Петро Порошенко завітав до студії телеканалу «1+1» на програму «Право на владу». Він запросив свого конкурента на виборах у другому турі Володимира Зеленського на дебати просто в цій студії, інформує «УНІАН».

Порошенко подякував ведучій Наталії Мосейчук за роботу і назвав її «чудовою журналісткою». Вона наголосила, що зараз на каналі будуть з’ясовувати, чи зможе Зеленський приїхати до студії та взяти участь у програмі.

Володимир Зеленський вийшов на зв’язок. Під час розмови він знову погодився провести дебати з Порошенком 19 квітня на НСК «Олімпійський». Тим часом Порошенко наполягав на тому, що дебати на стадіоні мають бути 14 квітня о 14 годині 14 хвилин, а 19 квітня – в студії «Суспільного».

«Що стосується дебатів, ми домовилися, і я запропонував 19 числа на НСК Олімпійському. Я запросив пана Порошенка на дебати. Він сказав «стадіон, так стадіон» і прийняв ці умови... Тому я запрошую на дебати, які підтвердив Петро Порошенко, 19 числа на Олімпійському», – зазначив Зеленський.

Петро Порошенко звернувся до Володимира Зеленського. Він намагався дебатувати під час ефіру: «Я хотів би, щоб ви мали можливість почути відповідь. Дебати – це, коли я вас послухав, а ви слухаєте мене. Пане Зеленський, дайте можливість відповісти. Інакше це не дебати».

Під час розмови вони перебивали один одного і не могли дійти згоди щодо остаточної дати дебатів.

Порошенко наполягав провести дискусію 14 квітня на стадіоні, а 19-го – в студії «Суспільного».

Тим часом його опонент наполягав на тому, що дебати відбудуться тільки 19 квітня на стадіоні, а в ефірі – це не дебати.

«Ще раз підкреслюю: 19 квітня на НСК «Олімпійський» будуть дебати. Ви хочете зараз, але я вас запрошую 19-го», – заявив він.

В кінці Зеленський різко завершив розмову. «Зараз я закінчу. 19-го числа на НСК «Олімпійський». Крапка. До побачення», – заявив він.

Нагадаємо, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, дебати повинні проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів.

Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні. Президент заявив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, однак погодився дискутувати на стадіоні. 10 квітня спікер передвиборного штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко точно буде на дебатах в студії «Суспільного телебачення» 19 квітня на 20.00 і прибуде на НСК «Олімпійський» до кандидата в президенти Зеленського в цей же день, якщо не буде збігатися час, і ще раз запрошує опонента прибути на «Олімпійський» для проведення дебатів 14 квітня о 14.14.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Битва на смерть: як команди Зеленського і Порошенка готуються до фінального двобою


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні