Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського

8
3
Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського
Кандидат у президенти Петро Порошенко закликав кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня.

Про це Порошенко заявив ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу "Україна", пише Українська правда.

Він зазначив, що дискусії щодо форми мають бути припинені: "Маємо перейти до дискусії по суті. А це можливо лише на дебатах".

"Пан Зеленський пропонував стадіон. Переконаний, що стадіон - не найкраще місце для проведення такої дискусії. Але якщо він його вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати - 14 квітня, на республіканському (Олімпійському - ред.) стадіоні - де і запропонував пан Зеленський - чекаю на нього", - заявив Порошенко.

"Думаю, 19 чи 20 година - буде оптимальним часом. Запрошую глядачів, усі канали, щоб дебати було проведено у місці та в часі, як хотів пан Зеленський, і не дати йому зійти з цієї його пропозиції. Це буде безвідповідально щодо країни і виборців", - додав він.

"У випадку неправильного вибору, коли люди помилилися, не знаючи змісту, - програє країна, вона буде позбавлена майбутнього. ... Йдеться не про те, які декларації роблять кандидати, а про те, чи достатньо сильним є президент, щоб протистояти діям країни-агресора, боронити державу як президент і головнокомандувач... Бо Путін (президент РФ Володимир Путін - ред.) хоче слабкого президента, щоб забезпечити собі реванш. Переконаний, що Україна цього не дозволить", - зазначив Порошенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Стадіон – так стадіон»: волинський ведучий зняв саркастичний відеоролик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"за" не прийде,він і далі буде "воду мутити".
Відповісти
В нас дебати 19-го числа, а не 14-го! То хто мутить? :)
Відповісти
Петя красава - це треба вміти - прийняти правила гри супротивника і добивати опонента на його ж умовах. Зразу видно, що дядько в політиці не перший рік. З приводу «за» чи «проти» кого голосувати - зрозуміло, що в Петра рильце не те що в пушку - там ціла ковдра, але спитайте самі в себе - проти «роттердам+» скільки було мітингів? Проти цін на газ? І де ж наші депутати, яких ми обирали до усіляких рад. Скільки гнівних нот було від луцької міськради чи облради проти діючих тарифів? Нічого не було. Зате «євробляхарі» відтягнулися на мітингах по повній і мають якийсь результат. Тому нема чого хаяти дзеркало, якщо в самих рожі криві. Двічі русскій язік ми вивчали в луцьких школах в 37 і з 44. Третього разу не повинно бути. Думай Те!
Відповісти
Це називається кидалово! Політика - це коли обіцяєш війну за 2 тижні закінчити, а нічого на протязі 5-ти років для цього не робиш!
Відповісти
Президенти тимчасові,а Україна в нас одна.Ми рухаємось в правильному напрямку.Так повільно,боляче,багато несправедливості,непорозуміння,але всі пройшли цей шлях.Тож не звернімо з дороги,не даймо жодного шансу росії окупувати не тільки наші землі,а і душі.Слава Україні!
Відповісти
Йди перехрестись якщо тобі окупація приснилась!
Відповісти
росія не тільки окупувала наші землі,вона ще і анексувала(Крим)наші території,що вперше після окупації гітлером чехословацьких судет.Вам "засунули"в голову телевізор і самі аналізувати вже безсилі,бо мозок поступово атрофується,якщо він був.
Відповісти
ганебного крадія пенсій Хряка-петька порошенка на нари!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні