«Стадіон – так стадіон»: волинський ведучий зняв саркастичний відеоролик

0
-3
«Стадіон – так стадіон»: волинський ведучий зняв саркастичний відеоролик
Луцький ведучий, колишній учасник КВН Святослав Степанчук зняв гумористичний ролик про Луцьк. У ньому використані кадри із звернення Президента України Петра Порошенка до кандидата Володимира Зеленського, а також цитата відомого вислову одіозного російського пропагандиста Дмитра Кисельова: «Совпадение? Не думаю!»

Відео тамада і конферансьє розмістив на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Я розпочинаю серію відео, які, на мою думку, будуть цікаві, актуальні та зможуть підняти вам настрій», – пише Святослав Степанчук.

«На мою думку, щоб лучани проголосували за одного з кандидатів у президенти, він повинен пообіцяти: перенести Старий ринок, вигнати всіх циган з вокзалів, ну і побудувати для ФК «Волинь» новий багатотисячний стадіон», – говорить шоумен на камеру.

Він також зазначає: «На Волині немає нормального коміка, а в Луцьку вже два роки немає мера».

Ще один пасаж з відео: «За статистикою, кожен четвертий лучанин їздив на заробітки в Польщу, кожен третій – навчався в СНУ, а кожна друга «малолєтка» біля клубу каже…»

Більше – у ролику.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні