Чоловік відрізав собі ногу і викинув біля моста, – ЗМІ

0
-1
Чоловік відрізав собі ногу і викинув біля моста, – ЗМІ
На Сумщині чоловік ампутував собі кінцівку і викинув поблизу моста.

Про це повідомляє газета "Роксолана Максі" у "Фейсбуці".

Зазначається, що у вівторок, 19 березня, до Охтирської ЦРЛ звернувся чоловік із гангреною. Проте замість того, аби довіритись медикам, відчайдух вирішив обійтись без їхньої допомоги, і відрізав ногу сам, після чого викинув її біля мосту.

"Сьогодні цю кінцівку знайшов пес і притягнув на город до свого господаря, який відразу звернувся із відповідною заявою до Охтирської поліції", – йдеться у повідомленні.

Подробиці інциденту у коментарях до посту повідомив журналіст Олексій Стеценко.

За його словами, чоловіка привезли в лікарню вже без стопи.

"Там була запущена гангрена і кінцівка відгнила через некроз тканин: або сама відпала, або відрізали - чи він, чи родичі. Після того, як хворого вже госпіталізували, приїхали родичі і забрали його додому. Зараження в нього зупинилося, але за правилами треба провести операцію - зачистку і обробку кінцівки. Від операції вони відмовилися", – зазначив Олексій Стеценко.

Також він додав, що чоловік мотивував такий вчинок відсутністю коштів на медикаменти, які потрібні для операції.

"Але їхня поведінка від самого початку виглядає дуже дивно. Поки не відпала нога і її не знайшли, вони не зверталися в лікарню. Не звернулися ні до лікаря, ні до інших екстрених служб навіть коли кінцівка вже відпала! Просто викинули її і далі сиділи вдома. До речі, це вже не перший такий випадок в Охтирці. Колись у такого ж хворого відпала нога аж до колінного суглоба і він теж не звертався до медиків. У деяких випадках зараження зупиняється і людина виживає", – пише журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні