На Волині працівник пошти витягнув з посилки майже 2 тисячі доларів

1
0
На Волині працівник пошти витягнув з посилки майже 2 тисячі доларів
У Ковелі працівник одного з відділень «Нової пошти» викрав з посилки більше 50 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку, оприлюдненому на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

Інцидент трапився наприкінці жовтня 2018 року. Відомо, що перебуваючи у кімнаті для фасування посилок четвертого відділення компанії «Нова пошта», розміщеного на вул. Вербицького, 2 у місті Ковелі та маючи вільний доступ до посилок, чоловік таємно викрав грошові кошти у розмірі 1 800 доларів США. У перерахунку згідно з курсом Національного банку України станом на 25.10.18 року це складало 50 тис 783 грн 57 коп.

Також інформують, що чоловік раніше не притягався до кримінальної відповідальності та виховує двох неповнолітніх дітей.

Чоловік визнав свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину та повністю відшкодував завдані збитки. Потерпіла до обвинуваченого не мала будь-яких претензій.

Зважаючи на це, суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину та призначив покарання у вигляді 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що хтось готівку поскладав у посилку і відправив?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні