У Волинській ветеранській спілці політв’язнів і репресованих обрали нового голову

0
2
У Волинській ветеранській спілці політв’язнів і репресованих обрали нового голову
На чергових звітно-виборних зборах громадської організації «Волинська ветеранська спілка політв’язнів і репресованих» обрали нового голову.

Ним став активіст спілки, волонтер Валерій Семенюк, - інформує ВолиньUA.

На початках учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих героїв, вшанували також світлу пам’ять попереднього голови організації – Ігоря Гураля, котрий передчасно відійшов у вічність.

За рішенням Проводу громадської організації, новим головою ветеранської Спілки рекомендували обрати Валерія Семенюка – активіста спілки, майстра ТзОВ «ЛАД-Бетон», волонтера Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська. Конференція одноголосно підтримала його кандидатуру на посаду нового голови.

За рішенням конференції, першим заступником голови Спілки обрали Ігоря Баранчука, заступниками голови за окремими напрямками – Василя Кушніра та Олександру Бондар. Конференція оновили також інші робочі органи організації, Провід та КРК.

З початком російської агресії проти України Валерій Семенюк став системно допомагати волонтерам, неодноразово їздив із волонтерськими місіями на фронт новітньої російсько-української війни, возив гуманітарну допомогу та подарунки українським воїнам, яких вважає спадкоємцями ОУН та УПА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні