У Росії школярки зґвалтували однокласницю пляшкою та зняли це на відео

4
0
У Росії школярки зґвалтували однокласницю пляшкою та зняли це на відео
У російському Омську школярки зґвалтували свою однокласницю і зняли це на відео.

Про інцидент повідомляє прес-служба Слідчого комітету в Омській області, передає "УНІАН".

"За попередніми даними, в Омську дві школярки, 13 і 15 років, скоїли насильницькі дії сексуального характеру щодо малолітньої дівчинки, знявши це на відеокамеру мобільного телефону і розмістивши відео в мережі", – йдеться у повідомленні.

З постраждалою зараз працюють психологи. Для тих, хто скоїв злочин, обирається запобіжний захід. Місцеві ЗМІ пишуть, що зловмисниць було три і всі вони були однокласницями потерпілої.

За даними "Комсомольської правди", три школярки запросили четверту до себе додому, де змусили роздягтися на камеру і вчинити дії сексуального характеру руками та пляшкою. Все знімали на відео.

"Вони її били, кидали з кута в кут. Змусили роздягнутися і робити щось. Потім запропонували ідею з пляшкою. На заперечення погрожували, що поб'ють", – розповіла подробиці однокласниця підлітків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кацапи - дикі нелюди
Відповісти
Росія країна звірів
Відповісти
"скрепи" рулять.
Відповісти
А в нас такого немає? Здивую вас: є. З приходом ери соціальних мереж, це лайно заполонило Інтернет. Просто колись про це не знали, бо воно не поширювалося миттєво. В нас в Україні "скрепанутих" на всю голову, не меньше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні