--> На Волині скандальна директорка, яку звільнили, продовжує працювати в школі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині скандальна директорка, яку звільнили, продовжує працювати в школі

1
3
На Волині скандальна директорка, яку звільнили, продовжує працювати в школі
Світлана Степанюк, екс-директорка школи в селі Озеро Ківерцівського району залишиться працювати в школі.

Про це пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, що директорка школи незаконно та безпідставно змусила дев'ятикласника переписувати державну підсумкову атестацію. Пізніше батьки адресували свою скаргу голові райдержадміністрації.

За два місяці близько півсотні людей вже забрали документи зі школи, при загальній кількості 140 учнів.

15 листопада, у Ківерцях скликали сесію районної ради. На засідання прибули близько 40 батьків учнів школи села Озеро. Вони вимагали від ради ухвалити рішення про звільнення скандального директора Світлани Степанюк.

Інформацію про це у коментарі журналістам підтвердив начальник районного відділу освіти Микола Грибук.

За його словами, Світлана Степанюк матиме уроки зарубіжної літератури. «З одного боку, після звільнення з посади директора, вона мала б піти зі школи. Але є один нюанс: у 1994 році її прийняли як вчителя зарубіжної літератури. Про це є запис у трудовій книзі, а другий запис – про призначення на посаду директора», - сказав Грибук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині звільнили скандальну директорку школи

Він додав, що не бачить зараз у цьому нічого критичного. Мовляв, якщо будуть якісь порушення у ставленні до учнів чи прояви неадекватної поведінки вчителя, то на них мусить відреагувати в.о. директора Неля Квач.

До того ж, очільник районного відділу освіти припустив, що Світлана Степанюк, ймовірно, оскаржуватиме рішення райради щодо звільнення з посади директора.

«Якщо вона у суді оскаржує навіть догану, то, думаю, і це оскаржуватиме відповідно до встановлених термінів», – прокоментував Грибук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клоунеса вийшла на роботу , тільки забула що не в шапіто працює,а в школі....Влаштувала справжній цирк в перший день на вчительській посаді, за яким спостерігали учні...Психіатри за нею плачуть!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні