--> Волиняни можуть придбати автомобілі Volkswagen на особливих кредитних умовах від ПриватБанку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни можуть придбати автомобілі Volkswagen на особливих кредитних умовах від ПриватБанку*

0
3
Волиняни можуть придбати автомобілі Volkswagen на особливих кредитних умовах від ПриватБанку*
У сучасному динамічному світі автомобіль - необхідний засіб пересування. Аби зробити покупку авто доступнішою, на Волині ПриватБанк спільно з автосалоном Volkswagen запровадили регіональну програму кредитування.

ПриватБанк кредитує покупку автомобілів на термін до 7 років.

Максимальна сума кредиту - 800 тисяч гривень. Мінімальний початковий внесок становить 10 %. А за умови сплати першого внеску від 25% довідки про доходи не потрібно.

ПриватБанк та автосалон Volkswagen запровадили особливі умови кредитування авто. Так, залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску, відсоткова ставка буде становити від 0,01 % до 14,8 % річних. Усі ставки фіксовані і не змінюються протягом усього періоду кредитування.

"ПриватБанк пропонує мінімальну відсоткову ставку - від 0,01 % та зручне і швидке оформлення. Рішення про надання кредиту ухвалюється буквально за кілька хвилин, після чого банк займається оформленням документів. Ще одна перевага - кредит можна погасити достроково без жодних додаткових комісій", - розповів керівник напрямку "Споживче кредитування" Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Мамчич.

За додатковою інформацією щодо кредитування можна звертатися до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині або за телефонами (095) 200 32 89; (067) 715 19 40 (Ігор Хоровець).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні