У Луцьку – відкриття виставки аквадизайну

0
1
У Луцьку – відкриття виставки аквадизайну
У суботу, 8 грудня, Волинський обласний еколого-натуралістичний центр презентував конкурс з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE».

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного еколого-натуралістичного центру у «Фейсбуці».

Організували конкурс директор Волинського обласного еклого-натуралістичного центру Валентина Остапчук та керівник гуртків центру Світлана Буднік.

Родзинкою відкриття була казка про золоту рибку у виконанні Шолом Ангеліни, до якої глядачі звернулися з проханням виконати три бажання: щоб всі люди вміли по справжньому любити, щоб берегли все те, що дав їм Бог, щоб був мир на нашій благословенній землі.

На заході демонстрували майстер-класи «Природний дизайн акваріума» та «Запуск акваріума від А до Я з використанням продукції торгової марки «rikka», творча презентація акваріумних композицій учасників обласної виставки-конкурсу з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE».

Виставка діятиме з 8 грудня по 16 грудня в приміщенні Волинського обласного еколого-натуралістичного центру ( місто Луцьк, вулиця Ківерцівська 9, Б (зупинка «Мостозагін»).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні