--> Маленькі волиняни з нагоди дня дитини малювали своє рідне місто. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маленькі волиняни з нагоди дня дитини малювали своє рідне місто. ФОТО

1
7
Маленькі волиняни з нагоди дня дитини малювали своє рідне місто. ФОТО
У Луцьку з нагоди Всесвітнього дня дитини працівники Бібліотеки – студії ДіМ влаштували творчу зустріч.

Про це повідомляють організатори, інформують Волинські Новини.

У програмі свята була зустріч з учасниками конкурсу малюнків «Я малюю щасливий Луцьк», виставка творчих робіт «Хобі сучасних дітей», зроблених дітьми власними руками, лялькова вистава «На чуже не зазіхай», вікторина «Луцьк від А до Я» і звичайно нагородження!

Участь в конкурсі та показі робіт брали діти, відвідувачі творчих студій «Фарбограй», (бібліотека-філія № 10, керівник Лариса Ковальчук) , «Мальованка» (бібліотека-студія ДіМ, Богдан Осіюк) , «KVITA»( бібліотека-філія № 2 для дітей, Наталя Лоза) і всі охочі читачі, які відвідують публічні бібліотеки міста.

Всього на конкурс було подано 35 малюнків та творчі роботи представили 12 дітей.

Сюжети малюнків дітей – це їх бажання і мрії про своє місто, в якому мають бути аквапарк, природні заповідники з незвичними тваринами, сквери і клумби з екзотичними з рідкісними квітами, розфарбовані будинки, МакДональдс, щоб не їздити до Львова, каруселі, водні гірки і просто хочуть бачити в Луцьку жирафу!

Дитяча фантазія – безмежна, але саме їх бажання потрібно враховувати , нам дорослим, коли хочемо створити місто, в якому їм жити.

За рішенням компетентного журі були визначені найкращі роботи – Тодорович Соломії (5 років), Анни Коритко (10 років) та Марії Гнатюк (12 років), які отримали в подарунок мольберти. Спеціальні відзнаки отримали Юлія Фень (14 років) Єва та Данііл Варави (14 років) та найменші учасники Анастасія Сухарська (4 роки) та Микита Біран (6 років). Нагороджені були настільними іграми і творчі діти , які представили свої роботи на виставку «Хобі сучасних дітей».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діти малюють набагато краще ніж "професійні" сьогоднішні художники(ці). Молодці дітки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні