«Для робітничої еліти»: у місті Камінь-Каширський навчатимуть електрогазозварників на новому обладнанні. ФОТО

0
2
«Для робітничої еліти»: у місті Камінь-Каширський навчатимуть електрогазозварників на новому обладнанні. ФОТО
У Камінь-Каширському вищому професійному училищі для навчання електрогазозварників закупили сучасне обладнання для навчальних майстерень.

Відкриття центру підготовки газозварювальників відбулося 27 листопада, - розповів голова Волинської ОДА Олександр Савченко у Фейсбуці.

«Цьому проекту три роки, він на фінішній прямій. Обійшовся він у півтора мільйони гривень європейських коштів, стільки ж з обласного, й близько 150 тисяч дало училище. Професія електрогазозварника на сьогоднішній день витребувана на ринку праці. Для нас важливо, щоб молодь могла працювати і в будівництві, і в промисловості – для цього вони повинні вміти користуватися сучасним обладнанням, таким, як встановлене. Це станки сьогоднішнього дня, потужні та новітні», – розповів губернатор.

Голова ОДА зазначає, що відкриття такого центру в Камінь-Каширському забезпечить вдосконалення практичної підготовки учнів, слухачів закладів професійної освіти із зварювальних технологій, підвищення кваліфікації фахівців підприємств півночі Волинської області, впровадження у навчальний процес новітніх виробничих технологій із застосуванням сучасного обладнання, інструментів і матеріалів.

Загалом на створення навчально-практичного центру використали 3,12 мільйона гривень.





Теги: навчання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні