--> Страви для усієї родини: у Луцьку відкрили магазин домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Страви для усієї родини: у Луцьку відкрили магазин домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана»*

0
0
Страви для усієї родини: у Луцьку відкрили магазин домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана»*
Нещодавно, у Луцьку, на проспекті Волі, 66, відкрили магазинчик домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана».

Завдяки хорошому розташуванню, у самісінькому центрі міста, багато лучан встигли полюбити та стати постійними клієнтами закладу.
«Галя Балувана» - магазин смачних продуктів для господинь, які цінують свій час. До асортименту входять: вареники, млинці, голубці, пельмені та сирники.

Як розповідає співвласник магазину Володимир Матвійчук, що це не перший магазин у Луцьку. Через великий потік клієнтів відкрили ще одну точку у місті.

«У наш час більшість людей постійно працюють і реально не мають часу для приготування. Ми створюємо домашню, якісну їжу, яка потребує мінімум часу. Борошно, яйця, рис, гриби м’ясо усе виключно високої якості.

Моя родина щодня споживає продукцію «Галі Балуваної» тому сміливо рекомендую її усім. У мене є дитина – 6 років, дуже любить пельмені та котлетки. Наші страви сміливо можна давати і наймолодшим членам сім’ї», – розповідає Володимир.

Родзинкою магазину є відкрита кухня, кожен споживач може переконатися в яких умовах виготовляють страви та бути впевненим у якості продукту.

«Ми хочемо бути відкритими з покупцем. Детально підійшли до створення рецептури. Усі страви окрім того, що смачні, легкі та добре засвоюються», – резюмує Матвійчук.

Додамо, що у магазинчику працюють неймовірні привітні дівчата, а на кухні справжні майстрині своєї справи, які щодня готують смачні та поживні наїдки для вашої родини.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні