--> Волинська митниця залишилася без керівника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська митниця залишилася без керівника

0
3
Волинська митниця залишилася без керівника
Виконувач обов'язків керівника Волинської митниці Євген Шелігацький через чотири місяці роботи на посаді пішов у відпустку. Відтак, Волинська митниця залишилась фактично без керівника та з паралізованою системою управління.

Про це пише журналіст Євген Плінський на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Фунт Шелігацький втомився і через 4 місяці роботи на посаді в.о. керівника Волинської митниці, пішов у відпустку з 12 по 25 листопада. Завдяки цьому, одна з найбільших і корупційних митниць країни на два тижні залишилася без керівника, без його заміни і, по суті, з паралізованою системою управління», - пише журналіст.

А далі пояснює: «Призначення Шелігацького на посаду в.о. керівника сталося 11 липня після того, як його куратор Віктор Кривіцький пересів у крісло заступника Продана по митниці.

Підписав це призначення тоді в.о глави ДФС Мирослав Продан.

Але статус в.о. не дозволяє Шелігацькому перекласти повноваження керівника митниці на час своєї відсутності на когось іншого розпорядженням самого Шелігацького. Зробити це може тільки в.о. Глави ДФС Власов.

Але після цього, Шелігацький втрачає свій статус в.о. керівника і повернувшись з відпустки сяде в крісло заступника».

«Щоб Шелігацького перепризначили, його покровитель Кривіцький має піти на "уклін" до Власова», - розповідає журналіст.

«Але Власов з величезним задоволенням підкладе "свиню" Кривіцькому і не перепризначить Шелігацького, оскільки між ними дуже непрості відносини. Тому Шелігацький за погодженням з Кривіцьким просто кинув митницю без керівника і поїхав відпочивати.

Єдине, що дозволяють повноваження Шелігацькому - призначити Тетяну Кравець, начальника управління організації митного контролю, виконувати обов'язки заступника начальника Волинської митниці.

Адже заступників там теж за фактом немає, - пише журналіст. Один з них - Юрій Терещук, сидить у декретній відпустці, явно ховаючись там до кращих часів, просиджуючи з коляскою епоху "Кривіцького", з яким у нього явний конфлікт.

А другий замкерівника - Василь Герман, хоч формально на посаді заступника, але абсолютно не при справах, оскільки теж не в команді Кривіцького. Він людина львівського авторитета "Пупса" і нардепа Антонищака, які тягнуть його на Львівську митницю, але ніяк не можуть протягнути. Герман просто сидить, «валяє дурня» і чекає моменту підсидіти керівника Львівської митниці Левка Прокипчука».

У підсумку, зазначає Євген Плінський, жадібність Кривіцького до контролю Волинської митниці та її схем призвела до двотижневого паралічу її управління, чим безумовно скористаються контрабандисти.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні