Луцькі комунальники невчасно вивозять сміття

1
0
Луцькі комунальники невчасно вивозять сміття
Лучани нарікають на роботу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Про це стало відомо у вівторок, 23 жовтня, під час оперативної наради Луцької міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Трункіна, 7 почала працювати сміттєсортувальна лінія. Вона організована на базі колишньої станції навантаження сміття.

Відтак, привезені відходи скидають у систему сепаратора, що допомагає розірвати сміттєві мішки та відсіяти дрібну фракцію. Звідти крупна фракція поступає на лінію сортувальника, її вручну відсортовує персонал.

Зокрема, директорка ЦНАПу Лариса Карп’як розповіла, що лучани скаржаться на роботу «Луцькспецкомунтрансу», мовляв ті невчасно вивозять тверді побутові відходи, пластикову тару і не прибирають біля контейнерів.

«Продовжують нарікати і на недотримання графіків вивозу сміття. Телефонували мешканці з вулиці Леонтовича, 6, 6а; Кравчука, 34а; Сковороди, 11; Чорновола, 2в; Князів Острозьких, 22; Богачука, 31; 80го Березня, 33; Огієнка, 20; Ковельська, 6; Рівненська, 105; Шевченка, 37а; Сагайдачного, 5; Степова, 2; Наливайка, 2, 12», - розповіла посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За 15₴ з чоловіка на місяць,ніхто вчасно не буде вивозити. Тариф потрібно збільшувати,сміття дуже багато.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні