Волинянка, яку покусав бульдог, досі в лікарні

0
8
Волинянка, яку покусав бульдог, досі в лікарні
Розповіли, як себе почуває жінка, яку вкусив бульдог.

Новина про те, що у Нововолинську бульдог напав на жінку та відкусив їй палець, сколихнула область. У мережі відгукнулися очевидці події та знайома потерпілої, яка розповіла про її стан, пише "Буг".

“Часткова травматична ампутація пальця верхньої кінцівки, домашній пес на вулиці відкусив пальця жінці”, – таку інформацію отримали журналісти від правоохоронців.

У групі "Нововолинськ-інфо" у "Фейсбуці" під новиною про нещасний випадок Надія Бораті розповіла, що собака напав на її сусідку. Жінка повідомила, що палець на місці, але ще не відомо, чим усе закінчиться.

“Хочу всім написати, що палець у моєї сусідки залишився. Але ще не зовсім ясно, чим це все закінчиться. Лежить в лікарні. Весь час капають. Це шок. Купа крові. Мене аж трясло від одно тільки погляду на це все. А якби це була дитина? З’їв би. Таких собак усипляти зразу. Тому що це може знову повторитися. Власники собаки не могли навіть відняти від руки моєї знайомої. Немає слів, тільки шок і страх тепер не тільки за те, що вуличні собаки гуляють, але й за те, що гуляють без намордників свої домашні собаки”, – повідомила Надія.

У коментарях мешканці міста також показали фото собаки та висловили свої думки щодо її поведінки.

Наталія Жовтянська: “Цей пес один такий є на Шахтарському м-ні, і він сам по-собі є неадекватний!!!”

Галина Коваленко: “Це сучка, і вона адекватна”.

Людмила Ковалюк: “До цієї собаки вже викликали поліцію. Кидався на дітей біля гімназії”.

Очевидці розповіли, що бульдог був на повідку, а потім вирвався і наскочив на жінку.

Як уже зазначали, власник собаки буде нести адміністративну та, можливо, кримінальну відповідальність. Також на нього може бути покладений обов‘язок відшкодувати витрати на лікування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні