«Волинь» вистояла у поєдинку з «Інгульцем»

0
1
«Волинь» вистояла у поєдинку з «Інгульцем»
У 10-му турі Чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька "Волинь" сьогодні, 23 вересня, зустрілася в селищі Петрове Кіровоградської області з місцевим "Інгульцем". Матч закінчився з рахунком 1:1.

Тридцять попередніх матчів "Волинь" не грала внічию. Востаннє - з тим же "Інгульцем" у минулому чемпіонаті на луцькому стадіоні "Авангард". Тоді також був зафіксований рахунок 1:1.

Цього разу волиняни мали змогу догнати за набраними очками лідера чемпіонату – "Дніпро-1", адже дніпряни цей тур пропускали через зняття з турніру харківської "Кобри". Але не судилося. В "Дніпра-1" залишилося 21 очко, а "червоно-білі" з 19 очками зберегли за собою третє місце. Стільки ж – у "Колоса" з Ковалівки, який напередодні вдома зіграв унічию (0:0) з "Металістом-1925".

Рахунок відкрив на 34-й хвилині Денис Кожанов. Він точно пробив у правий нижній кут з пенальті, яке сам же заробив (після його удару гравець "Інгульця" відбивав м'яч у своєму штрафному рукою). Воротар господарів напрямок польоту м'яча вгадав, але відбити не зумів.

Це був 7-й гол Кожанова в нинішньому чемпіонаті, і він став одноосібним лідером у суперечці бомбардирів.

На більше гості, хоч і атакували безперервно, у першому таймі не спромоглися.

А в другій 45-хвилинці характер гри змінився. Господарі великими силами пішли вперед.

На 72-й хвилині Неплях за неспортивну поведінку отримав другу жовту картку і залишив "хрестоносців" у меншості. А за три хвилини до закінчення основного часу матчу Кравченко сфолив у своєму штрафному майданчику проти Мішуренка.

Пенальті чітко реалізував Акименко. Наш воротар Віталій Неділько кинувся в один кут, а гравець "Інгульця" пробив в інший.

До основного часу гри суддя додав аж 7 хвилин, які господарі провели в безперервних атаках. Але "Волинь" вистояла.

Наступну гру наші футболісти проведуть в середу, 26 вересня, у Дніпрі. Вони зустрінуться у поєдинку за Кубок України з місцевим "Дніпро-1".

На світлині – тренування "Волині" перед матчем.
Фото зі сторінки "Crusaders FC Volyn Lutsk" у "Фейсбуці".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні