На Одещині вихованець притулку зґвалтував 8-річного хлопчика

1
6
На Одещині вихованець притулку зґвалтував 8-річного хлопчика
В одеському притулку "Світанок" старший вихованець зґвалтував 8-річного хлопчика.

Про це повідомив радник голови обласної адміністрації Артем Поланський на своїй сторінці в соцмережі. Тепер у притулку працює комісія. А заяви перевіряють правоохоронці і обласна служба у справах дітей. Розслідують не тільки можливий факт наруги, а ще й приховування злочину посадовими особами. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Завідувачка закладу наказала пресу в притулок не пропускати. Саме тут, за даними радника голови обласної адміністрації, 16-річний вихованець зґвалтував 8-річного хлопчика.

У соцмережі Поланський заявив про систематичні знущання в притулку.

"З грудня 2017 року почав шукати вихід своїм "бісів". А саме - блукати в темряві голяка по притулку, ґвалтувати дітей молодшої групи, а у разі відмови - знущатися над ними і бити", - сказав Поланський.

Працівники притулку і навіть колишній керівник обласної служби у справах дітей про всі ці факти знали, стверджує Поланський.

Зустрітися із завідувачкою дитячого закладу журналістам не вдалося, оскільки працівники притулку викликали приватну охорону.

Неговіркі й вихователі установи: "Ніколи не могла подумати на цього хлопчика. Хороший, спокійний хлопчик, слухняний".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так народжується депутат України! Гондон одним словом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні