На Світязі - змагання з пляжного футболу. ВІДЕО

0
-10
На Світязі - змагання з пляжного футболу. ВІДЕО
На березі Світязю спортсмени-аматори з усієї Волині змагались у пляжному футболі.

Турнір відбувався з 20 по 22 липня на центрального пляжі у селі Світязь, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Змагання присвятили пам'яті футболіста Адальберта Корпоная, який був президентом місцевого аматорського клубу «Світязь» та засновником асоціації пляжного футболу.

«Асоціація була створена Адальбертом Корпонаєм для того, щоб пляжний футбол був на вищому рівні, щоб представляв Волинську область. Саме в змаганнях з м'ячем на сонці і на піску», - розповів президент Асоціації пляжного футболу Волині Олександр Жуматій.

Кубок Світязю започаткували декілька років тому. Спершу його проводили біля пансіонату "Шацькі озера", пізніше - на березі озера Чорне, що у Шацькому районі. Два роки тому турнір "переїхав" на центральний пляж Світязю.

«Це розвага для місцевих відпочивальників. Це бачить наше майбутнє покоління - діти. От зараз футбол, турнір закінчиться, буде постійно проводитись футбол, постійно бігають. Як від дітей підліткового періоду, так і дорослі бігають», - зазначив співорганізатор змагань Петро Нестерук.

На турнірі змагались десять аматорських команд з усієї Волині. До фіналу потрапили дві ковельські команди - "Локомотив" та "Сантехбуд". Переміг "Сантехбуд".

«Враження дуже прекрасні. Атмосфера вобшє сумашедша. Вболівальники наші підтримують нас. Ми чемпіони. Чемпіони!!! Дякую всім за підтримку», - розповів гравець команди "Сантехбуд" Петро Мороз.

Переможцям вручили кубок та медалі. Команді, яка посіла перше місце, подарували п'ять тисяч гривень, її суперникам, які посіли друге місце - три тисячі гривень.

Наступного року Кубок Світязю планують також провести на центральному пляжі наприкінці липня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні