Польща виділить майже 7 мільйонів на каналізування Шацька

2
3
Польща виділить майже 7 мільйонів на каналізування Шацька
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко розповів, коли на Шацьких озерах буде каналізація.

За словами посадовця, наразі питання отримання грошей на каналізування курортної зони «допрацьовують», пише ІА "ВолиньPost".

Нагадаємо, території навколо озера Світязь не мають каналізації. На каналізування трьох населених пунктів потрібно 6,4 мільйона євро.

«Ми на сьогодні майже допрацьовуємо питання по виділення для Шацька 25 мільйонів на розвиток каналізування. Це буде співпраця із Польщею, яка теж дає 6,5 млн євро. Мені здається, що до наступного курортного сезону ми встигаємо мати каналізацію на Шацьких озерах», - мовив голова ОДА.

Однак, над розвитком туристичного потенціалу курортної зони треба ще багато працювати.

«Бачимо певні проколи у туристичному бізнесі, у нас було поєднано і дороги, і туризм, і пасажирські перевезення - це була певна невідповідність… Ми можемо видавати буклети по те, як красиво у Шацьку, але коли приїжджають туристи і бачать ці болота на пляжах –не зовсім воно поєднано», - додав голова ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спасайте Шацьк!
Відповісти
зараз виділяє кошти,а потім буде претендувати на територію.Чиновники,у вас мізки відсутні,а місцеві "нувориші-олігархи" не можуть профінансувати,чи вони гроші де нема швидкого прибутку не вкладають?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні