30 років ви нам мозги пудрите: лучанка з аварійного будинку просить нове житло

8
-3
30 років ви нам мозги пудрите: лучанка з аварійного будинку просить нове житло
30 років лучанка Валентина Лопатинська живе в аварійному будинку і увесь цей час добивається, аби її переселили в інше житло.

Про це стало відомо 2 липня під час прийому громадян секретарем Луцької міської ради Григорієм Пустовітом, - повідомляє інтернет-видання «Перший».

Аби не бути голослівною, Валентина Лопатинська принесла на прийом трухляву деревину зі свого дому та світлини аварійного помешкання, що на вулиці Кармелюка.

Вона розповіла, що ще у 1990 році комісія визнала, що «житловий будинок за технічним станом являється аварійним, непридатним для проживання і підлягає відселенню». Лучанка скаржиться, що в домі прогнили стіни і в них з’явились тріщини.

Натомість 8 травня 2018 року інша комісія визнала будинок ветхим.

«Я хочу щоб мене забезпечили житлом згідно з тим, що тут написано. Згідно з тим, що у мене аварійний будинок, з якого ви повинні мене відселити. 30 літ мені пишуть одні відписки. Що за 30 років нікому квартири не давали при такому статусі моєї квартири? Чого мене не забезпечили? Я розумію, що ви нам мозги пудрите ветхим будинком, тому що у ветхому можна жити, а з аварійного треба відселяти», – сказала лучанка.

Наразі Валентина Лопатинська як учасник бойових дій разом із донькою стоїть у двох чергах на житло – загальній та для пільговиків. У першій близько 200 людей, у другій - ще більше.
Жінці пояснили, що аварійним вважається такий будинок, з якого виселити людей треба протягом доби, а ветхих будівель у Луцьку дуже багато.

Як виявилось, в актах про стан житла повинен обов’язково вказуватись коефіцієнт зношеності, а його у паперах лучанки нема.
«Для цього треба створити комісію нову і перевірити стан будинку», – сказав Григорій Пустовіт.

Відтак житло Валентини Лопатинської обстежать знову і після цього вирішуватимуть долю будинку.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може я зла, та й ситуацію треба знати...але за 30 років треба і самим щось покращувати а не просто чекати що переселять. В нас сусід живе в хаті ще гіршій, родили з жінкою 4 дітей, і не хвилюються що скоро дах на голову впаде....потім піде вимагати бо багатодітні, інваліди. Відповідальності нуль
Відповісти
не зла, ти - дно нашого суспільства
Відповісти
ви не злі, у вас є мозок. але ви обережно. зараз це не привєтствуєтся.
Відповісти
Я дивуюсь з цих поппошайок.За 30 років можна було і підштукатурити.Дай їй нову квартиру і ту вгроблять.Беріть приклад з сільських людей.В селах в таких недоглянутих халупах живуть або цигани або пияки
Відповісти
- отакі переповнюють країну!!!((
Ім дали колись на халяву житло, а тим давай пожиттєві блага!!((((((
Відповісти
Напевно всі дописувачі побудували власне житло самі, а не від держави отримали. Жінка учасник бойових дій і їй належить житло отримати, яке багато хто нині отримує.А влада напевно чекає поки їм на голову не впаде дах і не потрібно буде нічого робити, питання житлове вирішине.
Відповісти
якщо це у Луцьку, за цей час сто разів можна було приватизувати цю рухлядь і продати ділянку, і купити інше житло.
Відповісти
Учасник вона дій, хахаха!!!) На чиїй стороні?(( За 10 років донецька братва теж буде вимагати житло та інше! Браво!( А тут усе просто- ця особа, учасник)), така людина, що не навчила доньку працювати!( От та й наїхала на стару, щоб на заляву отримати житло! А я не збираюсь годувати усяких-різних, тому як маю саою сім‘ю та родину! І житло побудував власними руками за свої кошти! І не вимагаю від когось щось робити у мене, тим паче на халяву!
Нехай баба закриє рот і навчить малу заробляти власноруч!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні