--> Пасажирка народила дитину просто на пероні київського вокзалу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пасажирка народила дитину просто на пероні київського вокзалу

2
4
Пасажирка народила дитину просто на пероні київського вокзалу
У Києві на залізничній станції "Дарниця" жінка народила дитину просто на лавці на платформі. "Чергова на вокзалі Яна Якименко прийняла пологи у пасажирки прямісінько на платформі.

Малеча не дочекалась лікарів швидкої та з'явилась на світ під керівництвом працівниці залізниці", - повідомив у Facebook в. о. голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов. За його словами, новонароджена дівчинка та мама почуваються добре, - інформує УНІАН.

Новоявлена "акушерка" Якименко поділилася своєю історією.

За її словами, оператор повідомив, що з електрички зійде вагітна, у якої відійшли води, передає Залізничний інформаційний портал.

"Її мала зустріти я, — говорить Яна Якименко, — бо лікарка в цей час приймала важку пацієнтку в медпункті. Ніхто й подумати не міг, що все буде так швидко. Ми викликали швидку, а я побігла на платформу".

Яна побачила майбутню породіллю, котра повільно йшла з трьома важкими сумками. Жінка спеціально їхала до столиці за два тижні до пологів. Пройшли буквально 20 м, і вагітна сказала: "Все, здається, почалось".

Вони дійшли до останньої лавки, й дитина майже відразу народилася.

У породіллі при собі були пелюшки, тож маля сповили. Допомагав і пасажир із досвідом партнерських пологів.

"Дівчинка народилася маленька, я їй, як змогла, прочистила носик — і маля почало дихати, не плакало. Поклали дівчинку матері на живіт. За 10 хвилин приїхала швидка", - згадує чергова на вокзалі.

Теги: діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жінка йшла повільно з трьома ВАЖКИМИ сумками .на 9 місяці???А взагалі,молодці хто приймав пологи.респект!! !п.с.ім'я дівчинки точно буде Яна..
Відповісти
Породілля розуму зовсім немає! Дитині просто пощастило!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні