На квіткових ринках Нововолинська - аншлаг. ФОТО

0
5
На квіткових ринках Нововолинська - аншлаг. ФОТО
8 Березня, в Україні відзначатимуть міжнародний жіночий день. Як і кожного року, у Нововолинську на звичному місці з’являються десятки торгових місць із квітами.

Серед продавців є і підприємці, які постійно займаються квітковим бізнесом, і ті, які лише в цей день виходять підзаробити. Хтось вперше, а хтось роками, - пише Буг.

Великою популярністю користуються тюльпани, їх тут найбільше. Різноманітні кольори, сорти, є такі, які висаджені в горщики.

Ціна за одну штуку 20-25 гривень. Майже кожен продавець пропонує “торгуватися”. Тюльпани у вазоні – від 50 до 100 гривень.

Поспілкувавшись із продавцями зрозуміли, що для когось продавати квіти – це звична робота, яка приносить стабільний дохід, а є такі, які лише на свято виходять, щоб отримати додатковий прибуток.

Одна із жіночок розповіла, що висаджує тюльпани сама, квітами торгує круглоріч.

На запитання чи отримує вона значний прибуток в ці дні відповіла, що заробляє навіть менше. Бо більше затрат йде на етапі вирощування та й конкуренція змушує робити знижки.

Ті, хто квіти закупляє, прибутком в цей день задоволені. Є продавці, які вже 10 років виходять на квітковий ринок.

Популярністю також користуються квіти в горщиках. Їх ціна від 50 гривень.

Щодо троянд та інших різновидів квітів – їх тут значно менше. В основному, продають ті, хто має магазини. Розповідають, що ціни спеціально на цей день не підвищують. А також зауважили, що цьогоріч вони дешевші, ніж минулого. Ціна залежить вік курсу валюти і від пропозиції поставників.

Ціни на троянди коливають від 25-ти до 65-ти і більше.

Альтернативі звичним букетам є букет з солодощів. Останнім часом такі подарунки хенд-мейд набирають популярності. Ціна – від 50-ти гривень.

Також серед різноманіття квітів є прикраси з бісеру та повітряні кульки.

Букети коштують по-різному. Все залежить від того, скільки чоловіки готові витрачати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні