--> В Японії вирощують банани з їстівною шкіркою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Японії вирощують банани з їстівною шкіркою

0
-4
В Японії вирощують банани з їстівною шкіркою
Фермери в префектурі Окаяма (Японія) навчилися вирощувати унікальні банани з абсолютно їстівною шкіркою.

Mongee Banana виробляються за допомогою методу «заморожування і пробудження», який дозволяє вирощувати тропічні фрукти в більш холодному кліматі Японії, - повідомляє Зерно.

Цей метод відтворює умови закінчення льодовикового періоду близько 20 000 років тому. У цей період рослини прокидалися після суворих зимових температур і знову починали свій розвиток.

На те, щоб виростити банан стандартного розміру зазвичай необхідно близько 2 років. За допомогою нової технології час вирощування скорочується до 4 місяців.

Mongee Banana продаються в спеціальній упаковці і поштою. Урожай унікальних бананів поки обмежений. Компанія D & T Farm виробляє тільки 10 фруктів в тиждень. Вартість одного банану становить 648 ієн (£ 4,20 / $ 5,70).

Банани зі їстівної шкіркою - без ГМО. Вони солодше, ніж їх тропічні родичі і містять на 5 грамів цукру більше. Плоди Mongee Banana також мають більш насиченим ароматом і тонкою шкіркою.

Смак бананової шкірки не володіє терпкістю, трохи гіркіший, ніж сам плід. Шкірка дуже корисна і містить B6 та магній, які беруть участь у виробленні серотоніну (гормон щастя).

В D & T Farm спершу заморожують саджанці бананів до температури -60 C, після чого розморожують їх і знову садять в грунт. Завдяки даній технології «нові» банани ростуть швидше. Для споживання придатні тільки повністю дозрілі Mongee Banana.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні