Керівництво держави розчарувало Майдан, – Ігор Палиця

3
-8
Керівництво держави розчарувало Майдан, – Ігор Палиця
Нинішнє керівництво держави розчарувало українців, які відстоювали свої права під час Революції гідності.

Таку думку висловив голова Волинської обласної ради Ігор Палиця в ефірі телеканалу «Аверс».

«Вже всі забули, але перші зміни, перший закон, перше, що люди вимагали від Верховної Ради – це повернення до парламентської республіки, до Конституції, де парламент має право керувати країною, а не президент. Сьогодні все перевернуто назад. Сьогодні одна людина вирішує судьби всіх інших. Призначає, звільняє, вимагає… Це неправильно», – зауважив Палиця.

За його словами, винуватці розстрілів у січні 2014 року не були покарані через те, що «хтось мав перед кимось якісь зобов’язання».

«Ті, хто сьогодні керує державою, дуже розчарували людей, які виходили на Майдан. Я знаю багато нюансів про співпрацю цих людей, які сьогодні стоять на чолі багатьох міністерств і на чолі нашої держави, про співпрацю їхню і з Курченком, і з Арбузовим… напевно, ці всі співпраці і не дали їм можливості покарати тих, хто винен в вбивстві стількох людей», – зауважив Палиця.

У розмові із журналістами Ігор Палиця висловив впевненість не лише про потребу у поверненні до парламентської форми правління, а й про прийняття Закону «Про імпічмент».

Дивитися на відео – 10:15-11:15


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це в нього що почалася передвиборча піар-кампанія?
Відповісти
Цинізм зашкалює.Під час Майдану просидів в Швейцаріі.ЖОДНОГО разу не вийшов до людей.Тепер рота відкриває.



Відповісти
26 років на Україні-руїні !Єврейський мовчазний фашизм на Україні! І очолили його Президент-єврей ! А виконують його вказівки фас- всі інші євреї при владі , в тому числі і Палиця ! Пекло в Україні зробила влада євреїв-бариг-бандитів за 26 років Незалежності-залежності !!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні